loading

 

مزایای تحصیل در کانادا

بیشتر دانشجویان خارجی، تورنتو را برای تحصیل انتخاب می‌کنند که تقریبا ۴۶ درصد افراد هستند و بعد از آن ونکوور ۲۵ درصد و در رده بعدی مونترال با ۱۳ درصد است.

دلیل اصلی اینکه تعداد علاقه‌مندان ویزای تحصیلی در کانادا به سرعت افزایش پیدا کرده، تبدیل ویزای تحصیلی به کار و در آخر هم اخذ اقامت کشور کانادا است.

از سال ۲۰۰۹ تعداد درخواست های ویزای تحصیلی ۲ برابر شده و‌ کشور کانادا یکی از ۵ کشور برتر جهان برای دانشجویان بین‌المللی است.

بیشتر دانشجویان از کشور‌های آسیایی هندوستان و چین هستند اما تعداد دانشجویان ایرانی در کانادا نسبت به سالیان پیش ۳ برابر شده است.

دانشجویان بعد از اینکه فارغ التحصیل می‌شوند دارای چندین گزینه هستند:

  1. گرفتن مجوز کار پس از پایان تحصیلات
  2. گرفتن مجوز کار در حین تحصیل
  3. گرفتن ویزای کار برای همسر فرد دانشجو در کشور کانادا
  4. تقاضای دادن برای گرفتن اقامت دائم کانادا از پروگرام گواهینامه استانی:
    دانشجویان که در مقاطع فوق لیسانس و دکتری استان‌های کانادا مشغول هستند، می‌توانند بعد از پایان تحصیلات تقاضای گواهی از استان محل تحصیل کرده که این امر به پروسه دریافت اقامت بسیار کمک می‌کند.
  5. تقاضای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق پروگرام اکسپرس اینتری:
    تجربه تحصیل در کشور کانادا می‌تواند به شخص متقاضی ۱۵ الی ۳۰ امتیاز بدهد و تجربه کار شخص هم میتواند ۷۰ امتیاز برای وی داشته باشد و در صورت متاهل بودن، سابقه تحصیل و کار و مدرک زبان هم می‌تواند کمک شایانی به فرد کند و شخص با پیدا کردن کار زیر نظر کارفرمای کانادایی هم می‌تواند جدول امتیازات خود را بالا ببرد.

ویزای تحصیلی در کشور کانادا

تمامی استان‌های کشور کانادا دارای برنامه مشترکی هستند که زیر نظر دولت فدرال کانادا می‌باشد به جز استان کبک، که این استان دارای برنامه مهاجرتی خاص خود می‌باشد که قبلا به شرایط آن پرداخته بودیم.

بیشتر دانشجویان خارجی که کشور کانادا را به عنوان مقصد تحصیل انتخاب می‌کنند معمولا استان انتاریو و شهر تورنتو را انتخاب می‌کنند به طوری که ۴۶٪ دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در این شهر هستند و یکی از دلایل این مسئله سطح بالای علمی دانشگاه‌های این شهر به طور مثال دانشگاه تورنتو که بهترین دانشگاه کشور کانادا می‌باشد و تنوع رشته‌ها و دانشکده‌ها به لحاظ کمی و کیفی.

این استان مانند سایر استان‌های کشور کانادا دارای پروگرام ویژه‌ای می‌باشد برای افرادی که مشغول به تحصیل در دانشگاه‌ها و یا کالج‌ها هستند و یا فارغ التحصیل شده‌اند و از طریق این پروگرام‌های تحصیلی استانی می‌توانند اقامت دائم خود را دریافت کنند.

افرادی که در یکی از دانشگاه‌های استان‌های کانادا در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و یا در مقاطع دکتری تحصیل کرده باشند و یا اینکه اشخاصی که در یکی از کالج‌های مورد تایید اداره مهاجرت کشور کانادا پذیرش شده باشند و با فارغ التحصیل شدن از هر یک از این دوره ها که در بالا ذکر شد می‌توانند به شرط دارا بودن یک سری از شرایط واجد شرایط اقامت شوند و بتوانند از آن طریق اقامت دائم خود را دریافت کنند:

۱- فردی واجد شرایط می‌باشد که مشغول تحصیل در یکی از استان‌های کانادا باشد و باید در یکی از مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد و یا دکتری مشغول به تحصیل باشد.

۲- فردی که مشغول به تحصیل در کالج می‌باشد حتما باید کالجی که تحصیل می‌کند زیر نظر اداره مهاجرت کشور کانادا باشد.

۳- دوره ای که فرد در کالج‌های کشور کانادا می‌گذراند نباید کمتر از دوره ۲ ساله باشد.

۴- تمامی افراد متقاضی باید دارای ایلتس با نمره ۶.۵ آکادمیک باشند.

۵- فرد متقاضی برای دریافت اقامت باید ثابت کند که تمکن مالی کافی برای اداره زندگی خود و خانواده خویش به مدت ۶ ماه را دارا می‌باشد.

۶- برنامه تحصیلی فرد متقاضی باید به زبان انگلیسی باشد.

۷- فرد متقاضی اقامت دائم کشور کانادا بایستی پس از دوران تحصیلی درخواست مجوز کار کند و بعد از اخذ این نوع مجوز با پیدا کردن کار می تواند اقامت خود را بگیرد.

محاسن این پروگرام

۱- یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که این پروگرام دارد فرد نیازی به یادگیری زبان فرانسه مانند استان کبک را ندارد و فرد بعد از طی کردن دوران تحصیل و پیدا کردن کار (که شخص نباید نگران این مسئله باشد) می‌تواند اقامت خود را بگیرد.

۲- این پروگرام، به هیچ عنوان پیچیده نمی‌باشد و به سادگی به اقامت دائم تبدیل می‌شود زیرا شخص متقاضی در دوران دانشجویی خود مدرک زبان ایلتس را گرفته است.

۳- از مزایای این پروگرام خصوصا اگر از استان انتاریو فارغ التحصیل شده باشد، تنوع گسترده شغل می‌باشد با حقوق بالاتر نسبت به سایر استان‌های کانادا که باعث می‌شود درآمد فرد بسیار بالا برود.

اما برای اخذ پذیرش در کشور کانادا باید به یک سری از نکات توجه کرد:

۱- سن فرد متقاضی باید مناسب باشد و به طور معمول باید زیر ۳۰ سال باشد.

۲- از دوران فارغ التحصیل شدن فرد متقاضی مدت زمان زیادی نباید به هیچ عنوان گذشته باشد و فراغت از تحصیل فرد باید زیر ۲ سال باشد. (یعنی فاصله بین مدرک دیپلم به لیسانس و یا لیسانس به فوق لیسانس)

۳- حداقل معدل فرد متقاضی نباید کمتر از ۱۴ باشد.

۴- فرد متقاضی باید دارای مدرک ایلتس باشد و حداقل نمره ایلتس باید ۵.۵ آکادمیک باشد که درصورت کسب نمره ۶.۵ آکادمیک فرد متقاضی احتیاجی به گذراندن واحدهای پیش‌نیاز ندارد.

۵- فرد متقاضی و یا والدین وی باید ثابت کنند که توانایی پرداخت مخارج زندگی وی را در طی دوره تحصیل را دارا می‌باشند.

۶- فرد متقاضی باید حداقل مبلغ یک سال زندگی خویش را با ارائه نامه تمکن مالی از بانک نشان دهد که معمولا گردش حساب ۶ ماه جهت این امر می‌تواند مناسب باشد.

 

ویزای تحصیلی – تحصیل در کبک

استان کبک در کشور کانادا که می توان از این استان به عنوان استان فرهنگی کشور کانادا نام برد و در این استان معمولا دانشجویان زیادی مشغول به تحصیل هستند، این استان دارای پروگرام ویژه‌ای می باشد برای افرادی که در این استان مشغول به تحصیل بوده‌اند و اکنون فارغ التحصیل شده اند و از طریق این پروگرام می توانند اقامت دائم خود را دریافت کنند. شرایط تحصیل در کانادا

اقامت پس از تحصیل در استان کبک

افرادی که در یکی از دانشگاه‌های استان کبک در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا در مقطع دکتری تحصیل کرده باشند و یا اینکه اشخاصی که در یکی از کالج‌های مورد تایید اداره مهاجرت استان کبک پذیرش شده باشند و با فارغ التحصیل شدن از هر یک از این دوره‌ها می توان به شرط دارا بودن شرایط زیر می توان واجد شرایط اقامت شوید:

  1. فرد باید فارغ التحصیل دانشگاه باشد و مقطع تحصیلی فرد باید در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا باشد.
  2. فرد باید در کالج‌هایی در استان کبک تحصیل کند که این کالج‌ها باید مورد تایید اداره مهاجرت استان کبک باشد.
  3. دوره‌ای که در کالج‌های استان کبک فرد می‌گذراند نباید کمتر از دو سال باشد.
  4. مادامی که فرد درخواست خود را برای PEQ ارائه می‌دهد حتما شخص باید دارای مدرک زبان فرانسه B2 باشد.
  5. شخص متقاضی باید حداقل نیمی از دوره تحصیل خود را گذرانده باشد.
  6. مادامی که شخص متقاضی درخواست PEQ را می دهدطبق قوانین استان کبک بایستی فارغ التحصیل شده باشد و یا اینکه کمتر از شش ماه از تحصیلات فرد متقاضی مانده باشد.
  7. فرد متقاضی باید این توانایی را دارا باشد که نشان دهد استطاعت مالی برای اداره خود و خانواده خویش را حداقل برای طی یک دوره سه ماه دارا می‌باشد.
  8. شخص متقاضی نباید به هیچ عنوان بورسیه کشور خود باشد و نباید به هیچ عنوان تعهدی برای برگشت به کشور مبدا را قبل از شروع دوران تحصیل خود داده باشد.
  9. از زمان فارغ التحصیلی فرد متقاضی نباید زمان آن بیش از ۳ سال شده باشد.
  10. برنامه تحصیلی فرد متقاضی بایستی به زبان فرانسه باشد و در غیر این صورت فرد متقاضی باید دارای مدرک زبان B2 فرانسه باشد.

 

محاسن این برنامه:

۱- یکی از مهمترین ویژگی‌های امتیازی این برنامه نسبت به سایر پروگرام های مشابه این می‌باشد که فرد متقاضی نیازی به پیدا کردن کار و یا کارفرما پس از طی کردن دوران تحصیلی خود را ندارد. یعنی فرد می‌تواند مادامی که فارغ التحصیل شد، اقامت دائم خود را دریافت کند.

۲- این نیاز نیست که حتما تحصیلات فرد متقاضی به زبان فرانسه باشد، حتی فرد متقاضی اگر مدرک فرانسه خود را پس از فارغ التحصیل شدن خود دریافت کند، بازهم می‌تواند از مزایای این پروگرام استفاده نماید.

۳- یکی دیگر از شرایط خوب این برنامه این است که شخص متقاضی می‌توانید سه سال پس از دوران فارغ التحصیلی خود نیز از مزایای آن استفاده کند. این بدین معنی است که فرد متقاضی زمان مناسب برای اخذ مدرک فرانسه را دارا می‌باشد.

۴- در این پروگرام فرد متقاضی در یک زمان بسیار کوتاه می‌تواند اقامت دائم خود را دریافت کند. در واقع یکی از سختی‌های این برنامه اخذ کردن مدرک زبان فرانسه می‌باشد. یعنی افرادی که مدرک فرانسه خود را دارا هستند به سادگی می‌توانند پس از فارغ التحصیل شدن، در استان کبک درخواست اقامت خود را به اداره مهاجرت استان کبک ارائه کنند. شرایط تحصیل در کانادا 

۵- از مزایای استان کبک این است که هزینه تحصیل و زندگی در این استان نسبت به سایر استان‌های کشور کانادا پایین‌تر می باشد و همین مسئله نیز می‌تواند خود یکی از شرایط خوب این پروگرام باشد.

۶- افرادی که در استان کبک مشغول به تحصیل بوده و فارغ التحصیل شده این استان باشند، در اولویت انتخاب برنامه‌هایی شبیه نیروی متخصص استان کبک نیز قرار خواهند گرفت. لذا چنانچه فرد متقاضی به هر دلیلی نتواند از این پروگرام استفاده کند می‌تواند به این پروگرام امیدوار باشد و در انتخاب پروگرام های دیگر در این استان شانس بیشتری نسبت به سایر افراد متقاضی را دارا باشد.

یک نکته که باید به آن توجه کرد این است که:

اولین قدم که فرد متقاضی تحصیل در این استان باید در نظرگیرد گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه ها و یا کالج‌های مورد تایید اداره مهاجرت استان کبک می‌باشد و در صورتی که این موسسات مورد تایید اداره مهاجرت این استان نباشد به طور کل به فرد متقاضی به هیچ عنوان اقامت تعلق نمی‌گیرد.

برای اخذ پذیرش در استان کبک باید به این نکات که در زیر آمده توجه کرد:

  1. سن فرد متقاضی باید مناسب باشد.
  2. از دوران فارغ التحصیل شدن فرد متقاضی، مدت زمان زیادی طی نشده باشد و گپ بین تحصیل فرد زیر دو سال باشد.
  3. معدل فرد متقاضی کمتر از ۱۴ نباشد.
  4. فرد متقاضی باید حداقل دارای مدرک آیلتس با نمره ۵.۵ باشد و یا B2 فرانسه را دارا باشد.
  5. فرد متقاضی می‌تواند مبلغ خواسته شده جهت ارائه نامه تمکن مالی خود را برای مدت سه ماه در حساب خود ارائه کند.

افرادی که واجد شرایط ذکر شده بودند، شرایط اخذ ویزای تحصیلی آن‌ها – توسط همکاران ما – برایشان فراهم می‌شود. شرایط تحصیل در کانادا

 

 محاسن تحصیل فرزندان در کشور کانادا برای پدر و مادرها

یکی از برنامه ها و راه‌های مهاجرتی که به بسیاری از والدین از طرف سازمان مهاجرتی زرین پیشنهاد می‌شود این است که برای تحصیل یکی از فرزندان خود و یا تمام فرزندان خود که مشغول به تحصیل در ایران و یا هر کشوری هستند، از یکی از مدارس در کشور کانادا اقدام به پذیرش کنیم.

ضمنا یکی از پدر و مادر نیز می‌توانند به عنوان همراه، ویزای همراه که مخصوص والدین است را دریافت کنند که خود آن نوعی ویزای ۵ ساله یا همان مالتیپل می‌باشد و پس از دریافت آن می‌توانند وارد کشور کانادا بشوند.

البته برای یکی دیگر از والدین که هنوز ویزا نگرفته‌اند هم می‌شود در مرحله بعد درخواست ویزا داد و امکان اخذ آن امکان پذیر می‌باشد. شرایط تحصیل در کانادا

یک نکته که در این جا مطرح می‌شود این است که ویزای والدین، ویزای همراه و یا همان (Visitor Visa) می‌باشد و با این نوع ویزا به هیچ عنوان امکان و حق کار کردن و یا حتی تحصیل کردن وجود ندارد.

حال این سئوال مطرح می‌شود که اگر این شرایط باشد و نتوان آن را تبدیل به اقامت کرد چه ارزشی را دارد که متحمل این همه هزینه شویم؟

نکته این جاست که می‌توانیم خود را واجد شرایط کرده و شرایط موجود را تبدیل به اقامت دائم کنیم!

اگر فرزندان شما در کشور کانادا مشغول به ادامه تحصیل در مقاطع ابتدایی یا دبیرستان باشد و شما نیز به عنوان توریست و یا همراه با فرزندانتان در خاک کشور کانادا باشید، اگر بتوانید در یک کالج و در صورتی که دارای مدرک ایلتس باشید از یک دانشگاه بتوانید پذیرش گرفته شود، احتمال گرفتن ویزای تحصیلی برای شما بسیار بالاتر می‌رود و از این طریق خود را واجد شرایط ویزای تحصیلی کرده‌اید.

شما می‌توانید در صورتی که مدرک زبان ایلتس نداشته باشید، در ابتدا برای یک دوره زبان کوتاه مدت که معمولا دوره‌های آن کمتر از ۶ ماه می‌باشد اقدام کنید و پس از طی کردن این دوره و با دریافت تاییدیه طی کردن این دوره زبان، برای یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌ها در کشور کانادا اقدام نمایید و پذیرش شوید.

اگر ویزای تحصیلی به شما تعلق گرفت و ویزای خود را دریافت کردید و به طور مثال یک دوره یک و نیم ساله کارشناسی ارشد را در کانادا پذیرش کردید و یا یک دوره تخصصی در یک کالج را پذیرش کردید، آن موقع به سادگی می توان با توجه به پروگرام‎های موجود برای فارغ‌التحصیلان از دانشگاه‌ها و کالج‌های کشور کانادا، برای اخذ اقامت دائم خود اقدام نمایید.

در نظر داشته باشید وقتی دانشجو در کشور کانادا می‌شوید شما دارای دو ویژگی بسیار عالی می‌شوید که شرایط مثبتی را برای شما فراهم می‌سازد:

  1. ادامه تحصیل فرزندان شما تماما رایگان می‌شود و دیگر احتیاجی نیست به عنوان دانش آموز بین المللی، شهریه بین المللی پرداخت کنید.
  2. امکان گرفتن و اخذ ویزای کار برای همسر شما نیز فراهم می‌شود. و این به معنی آن است که اگر  همسر شما در مدت زمانی که شما مشغول به تحصیل در کانادا هستید اگر بتواند یک‌ کار پیدا کند، عملا طی کردن مسیر اخذ اقامت دائم کانادا برای شما فراهم‌ شده است.

با توجه به شرایطی که در بالا عرض شد می توان به این جمع‌بندی رسید که با تحصیل فرزند و یا فرزندان شما در کشور کانادا می توان خود را واجد شرایط اقامت دائم کانادا کرده و از این مسیر به عنوان یک پل استفاده کرده که پس از طی کردن آن بتوانید شرایط خود و خانواده خود را برای اخذ اقامت دائم کشور کانادا فراهم سازید.

0/5 ( 0 نظر )

مهاجرت کانادا

اقامت در کاناداتحصیل در کاناداویزای تحصیلی کانادا

2 نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.