loading

یکی از راه‌های مهاجرت به کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی است. کار در کانادا با ویزای خوداشتغالی از راه‌های پرطرفدار اقامت به کانادا است و بسیاری این روش را برای مهاجرت به کانادا انتخاب می‌کنند. مشاغل خوداشتغالی نیز متنوع هستند. در متن زیر با مهاجرت کانادا از طریق خوداشتغالی، ملزومات و نحوه آن آشنا می‌شویم:
درمورد فرآیند ویزای خوداشتغالی بیشتر بدانیم
برنامه ویزای خوداشتغالی به افراد اجازه می‌دهد مهاجرت به کانادا را به صورت دائم به عنوان خوداشتغال انجام دهند. اگر دوست دارید از این روش برای مهاجرت به کانادا و کار در کانادا استفاده کنید باید شرایط لازم را داشته باشید:
* تجربه فعالیت ورزشی یا فرهنگی در سطح جهانی داشته باشید و بتوانید نقش خود را در ارتقای فرهنگ و ورزش کانادا ایفا کنید.
* مزرعه‌ای در کانادا بخرید و مدیریت کنید.
تجربه‌های مرتبط با ویزای خوداشتغالی
برای مهاجرت به کانادا و کار در کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی لازم است تجربه کافی داشته باشید. تجربه لازم به شرح زیر است:
* حداقل دو سال تجربه برای کار در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی در سطح جهانی
* دو سال تجربه مشاغل خوداشتغالی در مشاغل فرهنگی و ورزشی
* دو سال تجربه مزرعه‌داری
عوامل موثر در انتخاب برای ویزای خوداشتغالی
درخواست‌ها برای ویزای خوداشتغالی بررسی و افراد واجد شرایط انتخاب می‌شوند. برای کار در کانادا با ویزای خوداشتغالی و اقامت به کانادا لازم است حداقل 35 از 100 امتیاز را بگیرید. متقاضیان براساس تحصیلات، سن، دانش زبانی و قابلیت وفق‌پذیری بررسی و انتخاب می‌شوند.
ضوابط انتخاب حداکثر امتیاز
تحصیلات 25
تجربه 35
سن 10
دانش فرانسوی یا انگلیسی 24
قابلیت وفق‌پذیری 6
کل 100
آزمایش‌های پزشکی، آزمون امنیتی و منابع مالی مورد نیاز
مانند بیشتر روش‌های مهاجرت به کانادا فرد درخواست‌کننده برای ویزای خوداشتغالی و اقامت به کانادا و اعضای خانواده‌اش باید آزمایش‌های پزشکی لازم را انجام دهند. همچنین باید ضمانت لازم برای حمایت از خود و خانواده حین مهاجرت به کانادا و اقامت به کانادا را نیز داشته باشند. دارایی‌های مالی یکی از مهم‌ترین بخش‌های ویزای خوداشتغالی است و فرد متقاضی باید بتواند شرایط لازم برای مشاغل خوداشتغالی‌اش را فراهم کند و تا زمان داشتن شغل مشکلی در تامین نیازها نداشته باشد.
مزایای برنامه ویزای خوداشتغالی
* نیاز به داشتن پیشنهاد شغلی نیست.
* نیازی برای راه‌اندازی کسب‌وکار پیش از رسیدن به کانادا نیست.
* در صورت موفقیت اقامت به کانادا را به صورت دائمی دریافت می‌کنید.
* مدت زمان برای فرآیند پذیرفته شدن کوتاه است.
مشاغل خوداشتغالی مطلوب برای ویزای خوداشتغالی و کار در کانادا
اگر دو سال تجربه در مشاغل خوداشتغالی که فهرست آن در زیر آمده داشته باشید می‌توانید برای دریافت ویزای خوداشتغالی اقدام کنید:
فعالیت‌های فرهنگی برای مشاغل خوداشتغالی
* بازیگران و کمدین‌ها
* مجریان و اخبارگویان
* مجموعه‌داران
* متبحران در هنرهای دستی
* نویسندگان
* تکنسین‌های ضبط و تدوین ویدئو
* تهیه‌کنندگان، تنظیم‌کنندگان و سرایندگان ترانه
* رقصنده‌ها
* ویرایش‌گران
* سردبیران
* طراحان مد
* طراحان صحنه
* گرافیست‌ها
* مدیران هنری
* طراحان دکوراسیون داخلی
* روزنامه‌نگاران
* کتاب‌داران
* موشن‌گرافیست‌ها
* موزه‌داران
* گالری‌داران
* نقاشان، مجسمه‌سازان و سایر هنرهای تجسمی
* تولیدکنندگان پارچه، پشم و خز
* پرفورمنس آرتیست‌ها
* عکاسان
* تهیه‌کنندگان و کارگردانان
* مترجمان
فعالیت‌های ورزشی خوداشتغالی
* ورزشکاران
* مربیان
* داوران
* دست‌اندرکاران ورزش و بدنسازی
دانش زبانی موردنیاز برای دریافت ویزای خوداشتغالی
یکی از ملزومات مهاجرت به کانادا با هر روشی داشتن دانش زبانی موردنیاز است. آگاهی کافی از زبان کشور مقصد سبب می‌شود در مکالمات و کارهای روزمره دچار مشکل نشوید. همچنین برای کار در کانادا، تحصیل در کانادا و در نهایت اقامت به کانادا لازم است زبان کشور را فصیح صحبت کنید و متوجه شوید. از شرایط ویزای خوداشتغالی آگاهی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی یا هردو است. متقاضیان باید در یکی از آزمون‌های زیر نمره قابل قبول بیاورند:
* The Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP), OR;
* The International English Language Testing System (IELTS), OR;
* The Test d’évaluation de français (TEF)
میان آزمون‌های زیر آزمون آیلتس برای ایرانیان از همه آشناتر است و خوشبختانه با دریافت نمره کافی در آیلتس می‌توانید دانش زبانی خود را اثبات کنید.
برنامه ویزای خوداشتغالی در کبک
اگر قصد مهاجرت به کانادا و اقامت در شهر کبک را دارید باید بدانید شرایط ویزای خوداشتغالی در این استان منحصر به خود این استان است و اگرچه با برنامه کلی دولت کانادا شباهت دارد اما شرایط خاص خود را دارد.
برنامه ویزای خوداشتغالی در کبک به کسانی اعطا می‌شود که تجربه قبلی در زمینه شغلی داشته باشند و چند سال در شغلی که متقاضی خوداشتغالی آن هستند کار کرده باشند.
شرایط ویزای خوداشتغالی کبک
همان‌طور که گفتیم شرایط ویزای خوداشتغالی در کبک به ویزای خوداشتغالی در کانادا شبیه است. البته تفاوت‌هایی نیز میان این دو وجود دارد که برای مهاجرت به کانادا و اقامت به کانادا و کار در کانادا باید از آن آگاهی داشته باشید.
* حداقل دوسال تجربه کاری در زمینه شغلی موردنظر. تفاوت کبک با سایر استان‌های کانادا در این است که مشاغل خوداشتغالی در ویزای خوداشتغالی کبک به مشاغل فرهنگی، ورزشی و مزرعه محدود نمی‌شود و شامل سایر مشاغل خوداشتغالی نیز می‌شود.
* داشتن 100 هزار دلار کانادا به عنوان سرمایه اولیه از ملزومات ویزای خوداشتغالی در کبک است. البته اگر جمع دارایی همسر و فرد متقاضی به این میزان برسد هم مشکلی وجود ندارد.
* قصد فرد متقاضی برای ایجاد مشاغل خوداشتغالی خود و کار و کسب درآمد در کبک
دانش زبانی موردنیاز برای دریافت ویزای خوداشتغالی
در کبک نیز مانند سایر استان‌ها کانادا لازم است آزمون‌های دانش زبانی را انجام دهید و نمره کافی را کسب کنید:
* The Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP), OR;
* The International English Language Testing System (IELTS), OR;
* The Test d’évaluation de français (TEF)
جمع‌بندی:
* مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی یکی از راه‌های دریافت اقامت به کانادا است.
* مشاغل خوداشتغالی شامل مشاغل فرهنگی و ورزشی هستند. در کبک مشاغل خوداشتغالی محدود به این دو زمینه نیست.

5/5 ( 1 نظر )

مهاجرت کانادا

اقامت در کاناداکار در کاناداکارآفرینی در کانادا

6 نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.