loading

 

مهاجرت از روش خویشاوندی کانادا

برای اینکه کسی واجد شرایط این پروگرام باشد حتما باید یکی از اعضا درجه یک خانواده درخواست کننده ساکن کشور کانادا باشد.

هنگامی که می‌خواهید درخواست مهاجرت از طریق این پروگرام را داشته باشید باید فرد کانادایی یا همان اسپانسر و فرد متقاضی این پروگرام یا همان اسپانسر شونده باید شرایط لازم جهت تشکیل پرونده را دارا باشد.

این پروگرام (‌مهاجرت از روش خویشاوندی‌) به دو‌ گروه تقسیم میشود:

  • مهاجرت همسر و فرزندان
  • مهاجرت سایر بستگان واجد شرایط

مهاجرت همسر و فرزندان

همسر شما و همچنین فرزندان می‌توانند برای کسب اقامت دائمی کانادا اقدام کنند و فرزندان زیر هجده سال می‌توانند شامل این پروگرام باشند.

شما می‌توانید به عنوان اسپانسر اصلی پرونده برای همسرتان و فرزندانتان که در کانادا نیستند اقدام کنید و باید این توانایی را داشته باشید که ثابت کنید توانایی کافی برای سرپرستی خانواده خود را دارا هستید و می‌توانید مخارج زندگی آنها را تامین کنید.

اسپانسر کردن سایر بستگان

این پروگرام شامل افراد زیر می‌باشد:

  • پدر و مادر
  • پدر‌بزرگ و مادر‌بزرگ
  • خواهران و برادران و فرزندان آنها

شخص اسپانسر می‌تواند برای افرادی که در بالا نام بردیم اقدام کند و با ارائه مدارک مالی و شغلی بتواند ثابت کند اسپانسر خوبی برای افراد ذکر شده است.

برای اینکه شخص بتواند اسپانسر همسر یا فرزند خود برای اقامت دائم شود، باید شرایط زیر را دارا باشد:

در ابتدا باید ثابت شود که یک رابطه خانوادگی بین فرد اسپانسر کننده و اسپانسر شونده وجود دارد.

فرد متقاضی و فرد تحت تکلف باید در ابتدا یک موافقت‌نامه بر این موضوع که فرد اسپانسر کننده باید حمایت‌های مالی لازم را برای شخص اسپانسر شونده انجام دهد.

یک استثنا وجود دارد که فرزندان زیر ۲۲ سال نیازی به امضا این توافق نامه ندارند.

فرد اسپانسر بایستی متعهد شود که حمایت‌های مالی از تمامی اعضاء خانواده خود که وارد کانادا شده‌اند را برای یک دوره ۳ تا ۱۰ سال تضمین کند.

شخص هنگامی می‌تواند برای همسر و یا فرزندان خود اقدام به تشکیل پرونده دهد در ابتدا باید به اداره مهاجرت کانادا نشان دهد که برای حمایت و سرپرستی کردن خانواده این توانایی را داراست.

یک نکته وجود دارد که در صورتی که فرزندان وابسته شما باشند و حتی همسر شما خود نیز دارای فرزندانی باشد شما باید شرایط مالی خود را ثابت کنید.

0/5 ( 0 نظر )

مقالات

اقامت در کاناداکشور کانادامهاجرت به کانادا

6 نظر

  • با سلام و عرض خسته نباشید
    من و همسرم تنها از راه تحصیل فرزندم میتوانیم اقدام کنیم .
    ایا شرایطی هست که من و همسرم بتوانیم کار کنیم ؟

  • سلام
    دو برادر من سیتیزن کانادا هستند آیا به روش اسپانسر میتواند برای من و زن و فرزندانم اقدام کنند

    • با سلام احترام
      بله امکان دریافت اقامت کانادا از طریق اسپانسر شیپ خانوادگی وجود دارد و درصورتی که برادران شما از لحاظ شغلی وضعیت خوبی داشته باشند
      با تشکر از شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.