loading

یکی از روشهای اقامت به کانادا مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی و تبدیل به ویزای توریستی به ویزای کاری یا تحصیلی و سایر ویزاها است. داشتن اطلاعاتی درمورد مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی برای سفر لازم است. چه به طور قطع قصد مهاجرت به کانادا داشته باشید و چه نه بازدید از کشور پیش از اقامت به کانادا لازم است. این بازدید به شما کمک میکند بیشتر با آداب و فرهنگ کشور آشنا شوید و تصمیم درستتری بگیرید. برای اخذ ویزای توریستی دو نوع ویزای سینگل و ویزای مولتیپل تعریف شده است. اگر قصد مهاجرت کانادا را دارید در ادامه مطلب همراه ما باشید:

ویزای توریستی چیست؟

ویزای توریستی ویزایی است که به گردشگران اجازه میدهد با هدف گردش و تفریح از این کشور دیدن کنند. ویزای توریستی کانادا با نام ویزای اقامت موقت کانادا یا Canadian Temporary Resident Visa (TVR) هم شناخته میشود.

ویزای توریستی کانادا چند نوع است؟

ویزای توریستی کانادا دو نوع دارد:

  • ویزای سینگل
  • ویزای مولتیپل

هر دو این ویزاها مدت زمان مشخص دارند و نمیتوان پس از انقضای این ویزاها اقامت به کانادا را ادامه داد.

ویزای سینگل

ویزای سینگل به دارندهی ویزا اجازه میدهد یک بار وارد خاک کانادا شود. به محض ترک کانادا ویزای سینگل باطل میشود و برای ورود مجدد لازم است دوباره ویزا دریافت شود.

ویزای مولتیپل

ویزای مولتیپل به گردشگر اجازه میدهد تا 6 ماه بدون دریافت مجدد ویزا به این کشور وارد و از آن خارج شود. ویزای مولتیپل بسته به موافقت افسر مهاجرت ممکن است تا ده سال هم تمدید شود.

چگونگی دریافت ویزای توریستی

برای مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی لازم است شرایط زیر را داشته باشید:

  • گذرنامه معتبر
  • شرایط جسمانی و عقلانی مساعد
  • داشتن منابع مالی کافی برای تامین هزینهها در مدت اقامت
  • داشتن مدارکی مانند اقامت در کشوری دیگر که تضمین کند شما به وطن خود بازمیگردید
  • مدارکی برای اقامت به کانادا برای مدتی مشخص
  • نداشتن سوپیشینه
  • موافقت با قوانین کشور کانادا
  • انجام برخی معاینات پزشکی

گامهای مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی

برای مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی ابتدا لازم است برای دریافت ویزای سینگل یا مولتیپل اقدام کنید.

  • ثبت نام برای ویزا

ثبت نام آنلاین: برای ثبت نام آنلاین لازم است کارت اعتباری، اسکند یا دوربین در اختیار داشته باشید تا بتوانی کپی مدارک خواسته شده را تحویل دهید.

ثبت نام کاغذی: دریافت فرم کاغذی یا دانلود و پر کردن فرم.

  • پر کردن فرم ثبت نام ویزا

برای پر کردن فرم ثبت نام ویزا لازم است تمامی اطلاعات خواسته شده را به دقت بخوانید و سپس وارد کنید. همچنین لازم است مدارم و هزینههای خواسته شده را جهت مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی تحویل دهید.

  • پرداخت هزینههای فرآیند

در این مرحله لازم است هزینههای خواسته شده را پرداخت کنید. هزینهها بدین شرح است:

عنوان هزینه

میزان هزینه

ویزای توریستی سینگل یا مولتیپل برای هر نفر

100 دلار کانادا

ویزای توریستی سینگل یا مولتیپل برای خانواده

500 دلار کانادا

همچنین به خاطر داشته باشید در صورت رد شدن درخواست ویزای سینگل یا ویزای مولتیپل شما هزینه ویزا عودت داده نمیشود.

  • سر زدن به اداره ویزای کانادا در نزدیکی خودتان

مرحله بعدی مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی بازدید حضوری است. فراموش نکنید وسایل موردنیاز شامل گذرنامه، عکس و فرمهای تکمیل شده را همراه خود ببرید.

  • تحویل فرم ویزا و اثر انگشت

در این مرحله رسیدی دریافت میکنید که شامل شماره پیگیری شما برای مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی است. شما میتوانید با این شماره پیگیری مراحل ویزای خود را رصد کنید. همچنین لازم است در این مرحله اثر انگشت خود را هم ارائه کنید.

  • رصد مراحل ویزا به صورت آنلاین

در این مرحله باید با صبوری مراحل را آنلاین رصد کنید.

اضافه کردن به مدت اقامت به کانادا

میتوان طول مدت ویزای توریستی را افزایش داد. جهت این کار باید 30 روز پیش از منقضی شدن ویزا درخواست دهید.

تبدیل ویزای توریستی به سایر ویزاها

مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی به خودی خود امکانپذیر نیست. با داشتن ویزای توریستی شما حق کار و تحصیل ندارید و حتی از کار داوطلبانه نیز منع شدهاید. بنابراین برای اقامت به کانادا لازم است ویزای توریستی خود را به ویزای قابل قبول دیگری تبدیل کنید.

تبدیل ویزای سینگل یا ویزای مولتیپل به ویزای تحصیلی

اگر یکی از شرایط زیر را دارید میتوانید مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی را انجام دهید.

  • سن کمتر از 18 سال و قصد ادامه تحصیل
  • گذراندن دوره درسی در کانادا

تبدیل ویزای توریستی به ویزای کار

تبدیل ویزای سینگل یا ویزای مولتیپل به ویزای کار نیز کار نسبتا سختی است و در صورت یکی از شرایط زیر میتوانید این کار را انجام دهید:

  • از روش دیگری برای مهاجرت به کانادا مانند ویزای کار اکسپرس اینتری اقدام کرده باشید و در زمان تصمیمگیری برای پروندهتان در کانادا اقامت کنید.
  • حضور همسر با ویزای کار یا تحصیل در کانادا

همان طور که گفته شد مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی به خودی خود امکانپذیر نیست و باید روش دیگری در کنار این روش داشته باشید. اما دریافت ویزای توریستی به هیچ وجه خالی از حسن نیست. با دریافت ویزای سینگل یا ویزای مولتیپل میتوانید در مدت زمان پیگیری پرونده سری به کانادا بزنید و درمورد انتخاب خود تحقیق و بررسی بیشتری کنید.

همچنین میتوانید با این سفر مقدمات کار برای زمان اقامت به کانادا را فراهم کنید و محله زندگی، بانک مورد نظر برای باز کردن حساب و موارد این چنینی را انتخاب کنید.

گذشته از همه اینها کانادا کشوری زیبا و دیدنی است و بازدید از این کشور تجربهای خوب در زندگی هر فردی به شمار میرود.

 

0/5 ( 0 نظر )

مقالات

ویزای توریستیویزای توریستی کاناداویزای سینگلویزای مولتیپل

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.