نمایش ویدیو درباره تحصیل در کانادا

این روزها کانادا به یکی از پرطرفدارترین مقصدهای مهاجرت برای ایرانیان تبدیل شده است. این کشور مهاجرپذیر به علت شرایط رفاهی، امنیتی، تحصیلی، اجتماعی، کاری و درمانی بسیار مناسب، مهاجران فراوانی را از سراسر نقاط دنیا به خود جذب کرده است. یکی از پرطرفدارترین روش‌های مهاجرت به این کشور دریافت ویزای تحصیلی کانادا است. کشور کانادا دارای انواع بسیاری از کالج‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس و مراکز آموزش عالی است که از تمام ملیت‌ها و کشورها دانشجو می‌پذیرند. در ادامه این مطلب درخصوص مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی کانادا، هزینه‌ها آن، روش‌های اپلای کردن و دریافت اقامت دائم و هرچیز دیگری که باید در این خصوص بدانید کامل توضیح داده‌ایم. پس اگر شما هم به فکر مهاجرت تحصیلی به کانادا هستید و نمی‌دانید از کجا و چطور باید این کار را شروع کنید با ما همراه بمانید.

مراحل اپلای و اخذ ویزای تحصیلی کانادا

دریافت مدرک زبان

همانطور که مشخص است برای تحصیل در یک کشور خارجی زبان باید بتوانید به آن زبان به خوبی حرف بزنید. زبان رسمی کشور کانادا انگلیسی است و بیشتر کالج‌ها و دانشگاه‌های این کشور هم به انگلیسی تدریس می‌کنند. پس یکی از نیازهای اولیه برای دریافت ویزا و مهاجرت تحصیلی به کانادا داشتن دانش زبانی مناسب است. زبان دوم کشور کانادا هم فرانسوی است که بعضی کالج‌ها و دانشگاه‌های این کشور به فرانسوی تدریس می‌کنند. یادگیری زبان کاری زمان‌بر و مهم است به همین خاطر نباید از آن غافل شوید. 

نمره آیلتس مورد نیاز برای هر دانشگاه و کالج با دیگری فرق می‌کند اما برای پذیرفته شدن در اکثر دانشگاه‌ها حداقل به آیلتس 6 نیاز دارید. بعضی دانشگاه‌ها که رنک بهتری دارند حداقل آیلتس 6.5 یا 7 را برای مدرک بچلر (لیسانس) می‌خواهند.

در کل برای بچلر (لیسانس) حداقل آیلتس 6، برای مستر (فوق لیسانس) 6.5 و برای دکترا 7 نیاز است.

آزادسازی و معادل‌سازی مدارک تحصیلی

با توجه به اینکه برای دریافت چه مدرکی دارید اپلای می‌کنید باید مدارک دوره پیش از آن را آزادسازی کنید. بعضی دانشگاه‌ها و مؤسسات قوانین خاص خود را درخصوص آزادسازی مدارک تحصیلی دارند و برای این‌کار هزینه خاصی را دریافت می‌کنند. بهتر است از پیش در این رابطه اطلاعات کافی جمع‌آوری کنید تا بحث مدارک برایتان مشکل‌ساز نشود. همچنین باید مدارک تحصیلی خود را ترجمه و معادل‌سازی کنید. 

ترجمه تمام مدارک 

ترجمه تمامی مدارک باید اصولی و بدون غلط باشد. حتماً برای این مرحله به مراکز معتبر مراجعه کنید و کار خود را دست هرکسی نسپارید.

انتخاب دانشگاه و رشته

حالا نوبت به آن رسیده که ببینید رشته موردنظر شما را چه دانشگاه‌ها و کالج‌هایی ارائه می‌دهند. همچنین رنک این موسسات، شهریه، شرایط اساتید، بورسیه و ارائه فاند و... را بررسی کنید و ببینید کدام یک برای شما گزینه بهتری محسوب می‌شود. شهری که دانشگاه مورد نظرتان در آن واقع شده هم از اهمیت بالایی برخوردار است چون هزینه‌های زندگی در بعضی شهرها خیلی از بقیه بیشتر است. لیست دانشگاه‌های مختلف کانادا و رشته‌هایی که ارائه می‌دهند را می‌توانید در وب‌سایت‌های مختلف پیدا کنید. اگر فکر می‌کنید خودتان نمی‌توانید این‌کار را انجام دهید جست و جو را به ما بسپارید تا خیالتان از همه چیز راحت باشد. 

تکمیل فرم‌های اپلای

بعد از اینکه دانشگاه یا کالج مورد نظر خود را انتخاب کردید نوبت به آن می‌رسد که فرم‌های مرتبط به درخواست پذیرش در آن مؤسسه را پر کنید. بعضی از این فرم‌ها دارای اپلیکیشن فی هستند. یعنی برای اینکه دانشگاه درخواست اپلای‌تان را بررسی کند مبلغ خاصی را بپردازید. البته پرداخت این مبلغ به معنای پاس ریکوئست شدن نیست و فقط یعنی دانشگاه مورد نظر فرم شما را بررسی خواهد کرد. 

پر کردن فرم‌ها کار حساسی است و تأثیر بالایی روی پذیرش یا عدم پذیرش‌تان دارد. به همین خاطر حتماً باید با یک مشاور باتجربه و کارکشته در این خصوص مشورت کنید تا وقت و پول‌تان هدر نرود و فرصت خود برای پذیرش در دانشگاه را از دست ندهید. ما در تمام این مراحل کنارتان هستیم و مطمئن می‌شویم که فرآیند اپلای برایتان به بهترین شکل ممکن پیش برود. 

دیپوزیت شهریه

در این مرحله از مهاجرت تحصیلی به کانادا اگر دانشگاهی که برای آن اپلای کرده‌اید درخواستتان را بپذیرد ایمیلی مبنی بر قبولی درخواست برایتان ارسال خواهد کرد. پس از دریافت این ایمیل باید شهریه یک ترم را به عنوان سپرده به دانشگاه بپردازید تا نامه اصلی پذیرش و i20 را برایتان صادر کند. 

واریز کردن شهریه یک ترم به دانشگاه علاوه بر صدور نامه پذیرش اصلی روی فرآیند اخذ ویزا تحصیلی کانادا هم تأثیرگذار است. در واقع همراه داشتن رسید پرداخت شهریه دانشگاه شانس ریجکتی را تا حدود زیادی پایین می‌آورد. 

بعضی ممکن است نگران باشند که اگر پاس ریکوئست نشدند باید درخصوص مبلغی که به عنوان دپوزیت به دانشگاه داده‌اند چه کنند. در پاسخ به این سوال باید چنین گفت که اکثر دانشگاه‌های معتبر کانادا در صورت ریجکت شدن درخواست ویزا با کسر هزینه اندکی از مبلغ پرداخت شده به عنوان هزینه اداری باقی آن را به شما باز می‌گردانند. با این حال حتماً از وکیل مهاجرت تحصیلی خود بخواهید شرایط ریفاند موسسه مورد نظر را از وب‌سایت آن بررسی کرده و برایتان توضیح دهد تا دیگر نگرانی از این بابت نداشته باشید.

دریافت ویزا تحصیلی در کانادا

بعد از طی کردن تمام مراحل بالا و گرفتن پذیرش دانشگاه نوبت به درخواست صدور ویزای تحصیلی می‌رسد. برای این‌کار باید مدارک ترجمه شده، فرم‌ها و نامه‌های مربوطه را برای سفارت کانادا ارسال کنید. سپس نوبت به بیومتریک می‌رسد که حداکثر تا 1 ماه بعد از ارسال مدارک انجام می‌شود. انگشت نگاری در مراکزی تحت عنوان VAC انجام می‌شود اما امکان انجام این‌‌کار در ایران وجود ندارد. به همین خاطر هم باید از طریق وب‌سایت VFS برای این‌کار تعیین وقت کنید و با رزرو نوبت قبلی به یکی از مراکز مربوطه در کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان، امارات و… سفر کنید. 

کانادا یکی از بهترین مقاصد برای مهاجران ایرانی محسوب می‌شود و روش‌های بسیار متنوعی برای مهاجرت به این کشور وجود دارند. در این میان یکی از روش‌های مناسب اخذ ویزای تحصیلی کانادا است. اگر درخصوص انجام مراحل مهاجرت سردرگم هستید و نمی‌دانید چطور و از کجا باید کار خود را آغاز کنید با ما تماس بگیرید. ما از همان ابتدای مسیر تا روز اخذ ویزا کنارتان هستیم و رسیدن به هدفتان را تضمین می‌کنیم.