loading

پروگرم بی نظیر استارت آپ

  • نیاز به آیلس بالای ندارد
  • نیازی به سرمایه گذاری ندارد
  • شرایط سنی ندارد
  • نیاز به مدرک بالای تحصیلی ندارد
  • مشروط به اجرای طرح نمی باشد

پروگرم استارت آپ را بیشتر بشناسید

استارت آپ در گذشته در قوانین مهاجرت به کانادا بوده است ولی در آپدیتی که قوانین مهاجرت به کانادا انجام شده است برنامه استارت آپ دچار تغییرات گسترده ای شده و عملا به یکی از روش های پرطرفدار اخذ اقامت دائم کانادا شده است

استارت آپ جز  آن دسته از ویزاهای می باشد که از گروه RR و یا همان اقامت دائم کانادا می باشد.

استارت آپ یعنی فرد متقاضی باید دارای یک طرح و ایده تجاری یا کارآفرینی باشد به طوری که این ایده باید یک ایده خارق العاده باشد.

اداره مهاجرت کانادا در صورت تایید این ایده و یا طرح تجاری به فرد و خانواده وی اقامت دائم کانادا را می دهد.

اما برای این کار اداره مهاجرت کانادا یک سری سازمان هایی را در کانادا معرفی کرده است

که کار این نهادها و سازمان ها این است که افراد متقاضی می باسیت طرح و ایده خود را به نهاد های مربوط برده و در صورت تایید طرح و ایده فرد می باسید در یک سری از کلاس های پرورش استارت آپ حضور داشته باشند و بعد از اتمام این دوره کوتاه نهاد های مربوطه به فرد یک نامه حمایتی می دهند

بعد از صدور نامه حمایتی با داشتن این نامه درخواست اقامت دائم کانادا را میدهد

در برنامه استارت آپ برخلاف سایر برنامه های مهاجرتی روند رسیدگی به پرونده سریع و کوتاه تر می باشد و همین طور به مدارک بالای تحصیلی نیازی نیست و عملا فرد باید سابقه کار مدیریتی را دارا باشد و همین طور نیاز به مدرک آیلس زبان بالای ندارد فقط با داشتن نمره زبان حداقل ۵ جنرال می تواند از این طریق اقامت دائم کانادا را کسب کند

یکی دیگه از نکاتی که مورد توجه متقاضیان استارت آپ قرار گرفته است این است که فرد نیاز به سرمایه گذاری ندارد و همچنین مشروط به اجرای طرحی را که ارائه داده است نیست .

و برای کسانی که شاید در ابتدا مدرک زبان ملزم به اجرای طرح نمی باشد و برای کسانی که شاید در ابتدا مدرک زبان را ندارند می توانند این افراد در یک فرصت چند ماهه زبان خود را تقویت کنند و عین حل پرونده خود را به جریان اندازند چرا که تا قبل از صدورنامه حمایتی افراد فرصت ارائه مدرک آیلس را دارند. فرد می تواند همزمان برای خود و همسر و فرزندان کمتر از ۲۲ اقامت دائم کانادا را اخد کند

مدارک مورد نیاز

  • سند ازدواج در صورت متاهل بودن
  • تصویر پاسورت
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • رزمه کاری
  • مدرک زبان آیلس ۵ جنرال
  • تصویر مدارک تحصیلی
  • تصویر اسناد ملکی
  • سابقه بیمه فرد متقاضی
  • سابقه بیمه کارمندان در صورت داشتن کارمند

مزایای این پروگرم بی نظیر:

  • بدون تعهد به کارآفرینی
  • بدون تعهد به سرمایه گذاری
  • بدون نیاز به ایلتس آکادمیک (۵ جنرال کافی است)
  • بدون محدودیت حضور اجباری در کانادا
  • بدون محدودیت اقامت در استان بخصوص در کانادا
  • اقامت دائم مستقیم
  • پروسه رسیدگی کمتر از یک و اخذ ویزای کار موقت اکسپرس در صورت نیاز به ورود سریع به کانادا
  • قرار داد تضمینی تهیه طرح تجاری مناسب
  • یک هزینه شامال تمامی افراد : متقاضی اصلی و همسر و فرزندان کمتر از ۲۲ سال
  • برخوداری از mentor و مشاوره و حمایت تجاری و مالی و حقوقی سازمانهای شاخص کانادایی برای اجرای طرح تجاری مذکور
5/5 ( 3 نظر )

مهاجرت کانادا

مهاجرت به کاناداویزای استارت آپ کاناداویزای کانادا

2 نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.